وظایف آشپز
– شناسایی و آگاهی کامل از مواد غذایی مختلف و مناسب
– تامین و پخت انواع غذاها بر اساس استانداردها
– سرو غذا در ظرف مخصوص به همراه تزیینات مربوط به غذا
– کنترل بر چگونگی کیفیت مواد غذایی و تهیه مواد اولیه
– رعایت و بررسی دستورالعمل های بهداشتی و نکات ایمنی و سلامتی برای تبدیل شدن به یک آشپز نیاز دارید تا دوره آموزش آشپزی را گذرانید و در پایان در کنار یک سرآشپز حرفه ای به عنوان یک کارآموز کار کرده تا به درجه بالاتری برسید و بعدها به تنهایی برای خود کار کنید. با دریافت تجربه صحیح شک نداشته باشید تبدیل به یک آشپز حرفه ای ارتقا پیدا کرده اید.
لیست انواع غذاهای ایرانی:
در این مقاله به نمونه ای از انواع غذاهای ایرانی اشاره می نماییم : – خوراک مرغ با سبزیجات که در تهیه خوراک مرغ با سبزیجات استفاده از مرغ ، سیب زمینی و هویج، نخود پخته، زعفران،پیاز داغ، کدو قلمی، کره، آب لیمو و فلفل و نمک و زردچوبه مرسوم است. – عدسی نوع دیگر از غذاهای ایرانی است که مواد اولیه آن عدس ، سیب زمینی، پیاز و سیر و نمک و گلپر تشکیل شده است. – خوراک گوشت با سبزیجات : گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، هویج ، نخود سبز پخته، پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به همراه زعفران و نمک و رب گوجه است. – خورش قیمه و بادمجان : مواد لازم در تهیه خورش قیمه و بادمجان استفاده از گوشت خورشتی، پیاز، لپه،رب گوجه، بادمجان، لیمو عمانی و دیگر مواد آب لیمو، زعفران دم کرده نمک و فلفل است. – خورش بامیه : در تهیه خورش بامیه استفاده از بامیه، گوشت ، پیاز، رب، آبلیمو، روغن و نمک الزامی است. انواع خورشت های ایرانی : – خورش گل کلم – خورش ماست که مخصوص شهر اصفهان می باشد – خورش کرفس – خورش بادمجان – خورش چغاله بادام – خورش آلو و اسفناج – خوراک لوبیا سبز با گوشت – خورش خلال بادام که مخصوص شهر کرمانشاه می باشد – و ….
منبع:
https://elearnpars.org/article/%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C